Cikkeink

Nézz be a szekrénybe és dönts jól!

Elmondtuk már sokszor, de mégsem elégszer: a segítés egy tűcsere programban sem csupán a steril fecskendőket jelenti. A Kék Pontban komplexen közelítjük meg klienseink támogatását, s ebből most Te is kiveheted a részed, ha van a környezetedben olyan számodra megunt, azonban még használható az alábbiak közül, amivel tudnál segíteni, s amit eljuttathatunk az arra rászorulóknak. A tárgyi adományosztást a Csere Csak Csajoknak programunkban indítottuk el, és rövid idő alatt olyan sikert ért el a szolgáltatás, hogy a nem csak nőknek szóló napokon is üzemeltetni szeretnénk.

  • mi nem dőlhetünk be annak, hogy olyan, mintha tavasz lenne. Te se tedd!
  • használt ruhákra nem csak a nőknek van szüksége
  • ők azok, akiknek csak nagyon kevesen adnak
  • kapni is jó
  • igen, dolgozunk azon, hogy megkönnyítsük a felajánlások leadását, de egyelőre, kérjük, hozd be hozzánk!

Józsefvárosi ártalomcsökkentő programunkba várunk:

női, férfi és gyerek ruházatot (jó állapotban, segítség ha télit és nyárit külön hozzátok, lehetőleg tisztán, mert sajnos nem tudunk mosni/mosatni) gyerekjátékot, könyvet, ágyneműt.

Nagyobb méretű adomány esetében, kérlek vedd fel telefonon a kapcsolatot kollégáinkkal az alábbi számon, nyitvatartási időben!

Helyszín: Budapest VIII. kerület Magdolna utca 43. (Magdolna – Lujza utca sarok)
Tel: 06/70-607-49-56.
Adományok átvétele:  kedd – péntek, 14-18 óra között. (Hétfőn csak nőktől tudunk átvenni csomagot, mert aznap Csere Csak Csajoknak program, csak női klienseknek, női segítőkkel)

Köszönjük, ha segítesz!